Po - Pi / 8:00-12:00, 12:30-17:00 ║ So / 9-12

Všetko pre Vašu kúpeľňu

Obklady a Dlažby

Obklady a dlažby pre vaše domáce úpravy či komerčné projekty. Ponúkame široký výber materiálov a dizajnov, ktoré vám pomôžu vytvoriť dokonalú atmosféru vo vašich priestoroch.Obklady a dlažby pre vaše domáce úpravy či komerčné projekty. Ponúkame široký výber materiálov a dizajnov, ktoré vám pomôžu vytvoriť dokonalú atmosféru vo vašich priestoroch.

Kúpeľne

Kúpeľne sú miestom relaxu a obnovy, a naša ponuka obkladov a dlažieb vám pomôže vytvoriť si tú správnu atmosféru. Objavte štýlové riešenia pre vašu kúpeľňu, ktoré spájajú kvalitu a eleganciu.Kúpeľne sú miestom relaxu a obnovy, a naša ponuka obkladov a dlažieb vám pomôže vytvoriť si tú správnu atmosféru. Objavte štýlové riešenia pre vašu kúpeľňu, ktoré spájajú kvalitu a eleganciu.

Kúpeľňové štúdio senec

TGB Kúpeľne

     Vyskúšajte si produkty naživo. Vďaka vystaveným vzorom si môžete obklady a dlažby ohmatať, pozrieť si ich v rôznych svetlách a ľahšie si tak predstaviť, ako budú vyzerať vo vašej kúpeľni.

·         Získajte odborné poradenstvo. Náš tím skúsených dizajnérov vám pomôže s výberom materiálov, navrhne optimálne dispozičné riešenie a poradí s výberom vhodných zariadení.

·         Objednajte si vzorky tovaru. Ak ste na predajni nenašli to, čo ste hľadali, radi vám zadarmo objednáme vzorky požadovaného tovaru (platí len na určitý sortiment).

Vytvorme si spolu kúpeľňu, ktorá bude pre vás oázou pokoja a relaxu!

Kúpeľňa vašich snov – odštartujte deň s úsmevom!

Kúpeľňa nie je len obyčajná miestnosť. Je to miesto, kde sa ráno nabudíte energiou a večer si doprajete relax po náročnom dni. Preto je dôležité, aby ste sa v nej cítili príjemne a pohodlne.

S nami si vytvoríte kúpeľňu, ktorá bude odzrkadľovať váš štýl a napĺňať vaše sny.

Navštívte naše kúpeľňové štúdio a:

·         Nechajte sa inšpirovať. Prezentujeme široký výber obkladov, dlažieb, vaní, sprchových kútov, umývadiel, kúpeľňového nábytku, vodovodných batérií, toaliet, vaňových zásten a ďalších doplnkov.

3D vizualizácie kúpelní na mieru

Pripojte sa aj Vy k tisíckam spokojných zákazníkov.

Tisícky

spokojných zákazníkov

Viac ako 20 000

produktov v ponuke

Jedinečné produkty

iba na predajni

Čo o nás vravia klienti

Široký sortiment, a hľavne veľmi dobrý a profesionálny prístup personálu. Pani sa nám venovala a odborne nám vedela poradiť.
Dana Magatová
3D vizualizácia je jedinečná. Veľmi široký sortiment. Originálne riešenia. Odporúčam vidieť kamenný aj internetový obchod.
Robert Gubo
Velmi pekný a široký výber produktov.Príjemny a ochotný prístup personálu, kvalitne a dizajnovo pekne produkty
Eva Krcova
Veľký výber ponúkaného sortimentu,kvalitný materiál,moderný dizajn,seriozny prístup a spokojnosť zákazníka
Táňa Hočeková